El club blaugrana va confirmar que l'argentí Leo Messi, que encara disposava d'una setmana de vacances, s'incorporarà amb l'equip i viatjarà demà amb la resta de l'equip a la seva estada a Anglaterra. A banda de Messi, també seran a terres britàniques homes amb qui no compta Luis Enrique com Tello, Montoya i Adriano així com el migcampista de Campllong Gerard Gumbau. Luis Enrique s'endú també del filial Josep Martínez, Marlos, Diego Martínez, Borja López, Carbonell, Aleñà, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

L'equip mentrestant continua la seva posada a punt durant aquesta pretemporada i no abaixa la guàrdia ni en cap de setmana, on té programats entrenaments per seguir amb la preparació adequada.

Ahir, el tècnic, Luis Enrique, va tornar a comptar amb els seus nou efectius del primer equip, als quals es van sumar tretze jugadors del filial per augmentar el grup de treball, especialment amb l'activitat amb la pilota. Ahir van realitzar doble sessió d'entrenament, matí i tarda, i avui completaran l'últim assaig a la Ciutat Esportiva abans de viatjar demà cap a Anglaterra, a la seu de la Federació Anglesa de Futbol, on té el seu centre de concentració la selecció.