Quan semblava que el Portbou tindria una temporada per somiar, a mig curs ha vist com perdia potencial ofensiu. Si fa un mes Llansá va fitxar pel Lladó, el darrer a fer les maletes ha estat la seva peça més preuada, Toni Ruedas, que anirà al Marca de l’Ham, de Tercera Catalana. El davanter figuerenc deixarà el Portbou sent el màxim realitzador de Quarta Catalana amb 13 gols, i l’entrenador, Jose Garcia, confiarà ara amb l’encert de Younes Belkfir i Juanca Rojo, entre d’altres.

La derrota contundent (6-1) al camp del Sant Llorenç, el diumenge anterior, va crear dubtes a Ruedas, que iniciarà una segona etapa en el líder de Tercera. Ruedas, ex del planter del Figueres, confia a mantenir una estabilitat que no ha trobat els darrers anys: el curs passat va fer la pretemporada amb l’Olot i va vestir les samarretes del Peralada, Banyoles, Marca de l’Ham i Roses. En el primer partit sense el pitxitxi, el Portbou -segon, per darrere de l’Empuriabrava-Castelló- va patir per doblegar el Camallera (2-3) en el debut sota els pals de David Muñoz, porter que prové del Bàscara.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.