Després de la decepció majúscula que va representar la derrota contra el Cadí en el derbi del cap de setmana passat, l'Spar Uni Girona va reivindicar-se ahir a la pista de l'equip revelació de la temporada. L'equip d'Anna Caula, gràcies a un gran darrer quart (13-23) va acabar remuntant un partit que feia molt mala pinta al descans, quan el Gran Canària dominava amb relativa comoditat per 12 punts d'avantatge (49-37).

Després d'un primer parcial igualat, les locals van prèmer l'accelerador en el segon. El Gran Canària ho anotava tot gràcies a la parella NDour-Díaz i a sis punts seguits de Chambers. Però les coses van millorar, i de quina manera, després del descans. D'entrada l'Uni va firmar un parcial de 2-8 que les va posar, de seguida, dins del partit i van rematar la remuntada en uns últims deu minuts brillants. Patint en defensa, l'equip gironí va posar la por al cos al Gran Canària, que veia l'anella cada vegada més petita. Un triple de Carbó ja en la recta final va posar l'Spar per davant (67-69) i poc després era Bou, també des de 6,75, la que consolidava l'avantatge. El parcial de la segona part va ser prou concloent: 27-43 i setena victòria del curs per a l'Uni.