Vettel va agrair ahir al seu equip, Red Bull, la "distància enorme" que va tenir respecte als seus rivals al circuit de Yas Marina. Després de la cerimònia del podi, al costat del seu company australià Mark Webber, segon, i a l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), que va ser tercer, Vettel va afirmar: "Hem estat volant. He sentit que hi havia una distància enorme gràcies a l'equip i a Renault, els nostres èxits arriben per la seva feina".

"Gràcies als seguidors. L'ambient ha estat aquí, en totes les voltes, tanta gent, banderes alemanyesÉ És tan bonic que hi hagi tant fr suport. Cada vegada més per a Red Bull. Esperem que segueixin augmentant els seguidors", va dir Vettel, emocionat. El tetracampió mundial alemany estava acompanyat s Abu Dhabi pels seus pares, als quals també es va mostrar agraït des del podi. "Significa molt per a mi guanyar davant dels meus pares. He passat molt temps amb ells quan era un nen. Ara les joguines són més grans", va fer broma.

Per la seva part, Fernando Alonso va dir que s'havia de "minimitzar els danys" en una carrera que podria haver estat "una massacre" pel que fa a la classificació del Mundial de Constructors. "Calia minimitzar els danys quant al Campionat de Constructors. He acabat amb un Mercedes davant i un altre darrere, i respecte a Lotus, amb l'abandonament de Kimi (Raikkonen), hem salvat la massacre. Estic content d'ajudar l'equip", va dir Alonso.

"Esperem que a Austin puguem tornar al ritme de l'Índia, on semblava que érem una més a prop, o al Japó", va explicar Alonso ja mirant endavant.