El Quart Piscines Sant Feliu es va quedar a un pas de completar una gesta majúscula que malgrat la derrota d'ahir a la final contra el Tarragona no deixa de ser històrica. L'equip de Marc Delemus no es va poder proclamar campió de la Regal-Lliga Nacional Catalana EBA en caure al pavelló del Serrallo per un contundent 74 a 53.

L'amfitrió de la Final a Quatre va sortir per feina, per en un tres i no res agafar les primeres diferències del partit. Amb el 21-12 s'arribava a la fi del primer parcial. El Quart tenia feina acumulada. Això, més el desgast físic de dissabte a la semifinal contra el Montgat 64-76 podia passar factura i deixar el partit vist per sentència molt abans del previst. Però el Quart va saber reaccionar a temps. Jordi Bataller i Edu Jiménez es van carregar l'equip a l'esquena per plantar-se al descans amb un ajustat 31 a 28 a l'electrònic que ho deixava tot obert. La gesta encara era possible. El somni de proclamar-se campió estava a només 20 minuts. Aquest és el temps que separaven el Quart Piscines Sant Feliu de la glòria.

A la represa, el Tarragona no va deixar cap mena d'opció, i amb un demolidor parcial de 24 a 12 va arribar a la fi del tercer període guanyant de 15 (55-40). Guanyar el partit s'havia convertit pràcticament en una missió impossible. I així va ser. El Quart ho va intentar, però aquest cop sense reacció. El Tarragona va seguir fent de les seves per acabar guanyant 74 a 53.