Més de 1.200 corredors entre totes les categories varen omplir d'atletisme el Parc de Sant Salvador de Santa Coloma en una jornada de cros que va tenir el seu punt àlgid amb la victòria del palamosí Adel Mechaal en la segona prova del Campionat Gironí de Cros. Atteneri Tur (CA Laitena) va ser la guanyadora de la prova femenina.

Mechaal va dominar la prova amb solvència. El corredor de l'AA Palamós va anar sempre per davant i malgrat que, fins a la segona volta, Hamid Kabouri el va seguir aviat es quedar sol en una prova que li va servir per seguir preparant la temporada de pista. Al final, amb Kabouri fos, Iván Zarco (Igualada) i Marc Roig (Laietana) van completar el podi. En la categoria femenina, Tur es va imposar a la banyolina del Barça, Esther Guerrero, que va acabar quedant segona en una prova amb nombrosa presència d'atletes barcelonines. María Carmen González el Laietà va completar el podi.

La nota més destacada de la jornada va ser la gran participació en totes les categories. La prova puntuava pels circuits català i gironí i això va provocar un dels millors ambients dels últims anys.