L'Olot rep aquesta tarda a l'Estadi Municipal (17.00), l'Ontinyent d'Alacant en el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga amb l'objectiu de sumar la tercera victòria a casa després dels triomfs contra l'Espanyol B (1-0) i l'Hospitalet (2-1). A més, una victòria avui, permetria, per una banda mantenir-se invicte com a local i, de l'altra, compensar tot allò que s'ha escapat fins ara lluny del Municipal (derrotes contra Sant Andreu i Atlètic Balears) per seguir a la zona tranquil·la de la Segona B.

Mirant la classificació, pot semblar que el partit d'avui davant l'Ontinyent hagi de ser un pur tràmit, però el tècnic de l'Olot, Edu Vílchez avisa que "és un equip que, si bades, et pot crear molts problemes, i per tant, haurem de sortir a donar-ho absolutament tot des del primer minut". L'extècnic del Palamós, recorda que "no vol dir res que l'equip que ens visita ocupi el darrer lloc. En aquesta categoria no hi ha rival fàcil".

Fins ara, l'Ontinyent només ha estat capaç de sumar un punt en quatre partits (empat a zero contra l'Alcoià), fet que el situen en l'última posició de la classificació, al costat de Reus i Llevant B. En canvi, l'equip d'Alacant, segueix viu a la Copa del Rei. L'entrenador de l'Ontinyent, Juan Moreno, podria fer debutar avui a la Lliga, els seus dos darrers fitxatges, Barril i Nico, presentats aquesta mateixa setmana, i que ja han gaudit d'uns minuts a la Copa Federación.

Amb la baixa d'Albert Canal, que segueix recuperant-se de la seva lesió, Edu Vílchez podrà comptar avui amb tots els seus jugadors, menys Àlex Pagès que ha marxat cedit al Banyoles.