El debut del gal·lès Gareth Bale a l'estadi Santiago Bernabéu, complint el somni d'infància d'un dels millors futbolistes del món, podria produir-se aquesta tarda (19 h) en el derbi madrileny entre Reial Madrid i Getafe. Després de debutar amb derrota a Vila-real i jugar uns minuts a Istanbul a la Champions, avui serà el moment de saltar per primer cop al Bernabéu.

Carlo Ancelotti no podrà comptar amb Iker Casillas , Marcelo , Coentrao , Varane ni Xabi Alonso, i estudia donar descans a Sergio Ramos i Luka Modric, amb molèsties físiques després del partit de Champions. D'aquesta manera , entraria Nacho Fernández al centre de la defensa i el doble pivot el formarien Sami Khedira i Asier Illarramendi a la recerca de la consistència que va faltar a El Madrigal.

Abans del partit, i des de primera hora del matí, Florentino Pérez presidirà la primera assemblea de socis després de la seva reelecció com a president del Reial Madrid al juny, en què les xifres tindran un paper estel·lar, tant per l'economia del club, amb més de 500 milions d'euros d'ingressos, com per la inversió en fitxatges com el de Bale. L'augment del benefici un 52,4%, per arribar a 36.900.000, seran part de les dades que se sotmetran a la ratificació dels socis d'un club que ha rebaixat el seu deute un 27,4%, i el situa en 90.600.000 d'euros.