No va ser l´estrena esperada a la Primera Nacional. Al contrari. El Banyoles es va veure aclaparat a la pista del Mataró i va acabar encaixant una golejada propiciada per la falta d´experiència i les baixes a les files de Toti Congost. Sense alguns dels puntals -com Jordi Illa, Casadevall, Sáiz o Martínez- i cohibits, els del Pla de l´Estany van veure com els barcelonins aconseguien un parcial d´inici de 9-0 que ja deixava el partit pràcticament decidit.

Durant alguns trams, els banyolins van netejar la seva imatge i van entrar en sintonia amb el partit, especialment en atac tot i ­desa­profitar molts llançaments. Tot i això, la velocitat de la plantilla barcelonina, que aprofitava qualsevol escletxa entre la defensa gironina, va impedir qualsevol mena de reacció del Banyoles, que va acabar perdent per divuit gols de diferència.

El Sarrià va començar el curs amb una ajustada derrota. Els de Josep Espar van anar sempre a remolc, i malgrat que al minut 15, els visitants van agafar una màxima de sis gols (4-10), els sarrianencs van aconseguir posar-se a només tres gols al descans (14-17). A la represa, el desgast físic va passar factura als locals, que després de la desfeta ja pensen en el desplaçament a la pista del Granollers B