Del "primer són els 50 punts" s'ha passat al "podem fer coses molt grans". De la prudència s'ha saltat, en un tres i no res, a l'eufòria. Continguda, però, al cap i a la fi, eufòria. El vestidor del Girona ja ha ratllat la paraula permanència i s'ha centrat en un objectiu molt més ambiciós: vol pujar, o si més no, lluitar per aconseguir-ho. És el pensament de la plantilla, que considera que en "il·lusió" no els guanya ningú. A més, a Montilivi no hi ha instal·lada la mateixa "pressió" que conviu en d'altres vestidors. Tot plegat, ingredients que juguen, segons el parer del central Migue González, a favor dels gironins. "Ja estem salvats, per la qual cosa pensar en la permanència seria un error. Hem de ser més ambiciosos. Mirant partit a partit, com fins ara, però essent conscients que, treballant com fins ara, podem fer coses molt grans".

El defensa, baixa a Huelva en estar sancionat, admet que el seu retorn "depèn del criteri de l'entrenador" però que, amb ell o sense dins el camp, el que ha de fer el Girona és "mirar de guanyar el Mirandés" ja que, si ho aconsegueix, "farem molt de mal a la taula classificatòria".

Amb un discurs d'allò més optimista, Migue admet que el Girona té al seu davant "una gran oportunitat" que s'ha d'"aprofitar" com sigui ja que "tant l'equip com també la ciutat mereixen viure una experiència com aquesta". "És quelcom il·lusionant per a tothom", afegeix. Admet que juga al seu favor "no tenir la pressió que tenen d'altres clubs" ja que això els permet jugar "amb més llibertat". I assegura que "hem de seguir mirant cap amunt. Jo confio en aquest grup. Estic convençut que si seguim jugant com ho estem fent fins ara, d'aquí a dalt no ens farà fora ningú".