Palamós i Olot es tornaran a veure les cares avui (16:30 h) vint-i-quatre anys després de fer-ho per última vegada. A priori i fent un cop d'ull a la classificació els favoritismes recauen en el conjunt de Rodri, però també és cert que l'equip que dirigeix el seu amic Eduardo Vílchez es troba pletòric de moral després de la primera victòria amb el nou entrenador la setmana passada al camp del Vic (1 a 2). De fet, el mateix Vílchez reconeix que "la victòria a Vic ha estat balsàmica, veig la gent més alegre i contenta, i evidentment es treballa millor des de la victòria".

D'al·licients en aquest derbi gironí no en faltaran, els dos tècnics van ser companys en l'època daurada del degà, hi haurà un cara a cara entre els dos màxims golejadors de la categoria, Carlos Martínez de l'Olot (10 gols) contra Javi Revert del Palamós (9 gols), s'enfronten l'equip més golejat, el Palamós (25), davant el menys golejat juntament amb el Cornellà (6), i s'enfrontaran el pitjor local de Tercera i que encara no s'ha estrenat a casa, el Palamós, davant el segon millor equip a domicili, l'Olot.

El Palamós (17è) que al llarg d'aquestes darreres setmanes s'ha reforçat amb jugadors amb experiència (Ivan Díaz, Calvo, Pons, Malo i Biri) per intentar sortir de la zona baixa i no haver de patir en excés, no té res a veure amb l'equip que va començar de forma nefasta la temporada. I això ho sap molt bé el tècnic de l'Olot, Antonio Rodríguez, Rodri, que malgrat estar a només un punt del líder, sap que el seu equip no ho tindrà fàcil per desfer-se d'un "Palamós que de la mà de Vílchez ha fet un canvi radical". Per al derbi d'aquesta tarda de jornada econòmica, els palamosins no podran comptar amb els lesionats Marc Vila i Joan Pons, mentre que per part garrotxina Antonio Rodríguez "Rodri", tindrà els dubtes fins a darrera hora de Peña i Jordi Roca, que es troben en període de recuperació de les seves respectives lesions.