El Palamós no pensa llançar la tovallola abans d'hora i, per abandonar ràpidament la zona perillosa de la classificació, s'ha aventurat a una política de fitxatges en la qual ahir s'afegia una peça nova. La metamorfosi i el ball d'altes i baixes a la plantilla que ha engegat la directiva de Miquel Aguilar continua sense fre: fa unes setmanes es canviava de tècnic (Edu Vílchez per Edu Urdiales), fins a vuit jugadors (Nierga, Chema, Almendros, Romero, Barrera, Muñoz, Cuenca i Ordóñez) han causat baixa i ja en són cinc les incorporacions. A les ja conegudes de David Malo (Ponferradina), Raúl Calvo (Vilafranca), Joan Pons (Reial Societat B) i Luis Lahera "Biri" (Arandina) se li ha d'afegir l'últim reforç dels baixempordanesos, el migcampista ofensiu Iván Díaz (Santboià).

El cinquè fitxatge del Palamós va néixer a Sabadell fa 34 anys i es va formar al planter de l'Espanyol, on va debutar amb el primer equip la temporada 1999-00 jugant-hi un total de 23 partits durant quatre exercicis. Iván Díaz, que va ascendir a Primera Divisió amb l'Albacete, té una llarga experiència a Segona B i Tercera i ha defensat les samarretes del Sabadell, Figueres, Logronyès, Ciudad Lorquí, Terrassa, Sangonera, Leganés, Halmstads i Auckland.

En l'actualitat el nou fitxatge del Palamós jugava a Tercera Divisió amb el Santboià, equip amb el qual, curiosament, va marcar dos gols en només 10 minuts en el partit que va enfrontar el seu ja exequip amb els palamosins i que va acabar amb un clar 5-2 per als barcelonins.