Javi Salamero ja compta els dies que li resta el seu Nàstic per enfrontar-se diumenge al Llagostera. No serà un partit qualsevol per a l'entrenador grana, fins fa quatre dies director esportiu del conjunt gironí i amb qui des de fa catorze anys gaudeix d'una molt bona amistat amb el seu tècnic, Oriol Alsina. "Serà especial", reconeix Salamero, que veu els llagosterencs com un "molt bon equip" que necessiten treure's de sobre la Copa del Rei per començar a demostrar tot el seu potencial.

Incorporat aquest estiu a la direcció esportiva del Llagostera, Javi Salamero va abandonar l'entitat blaugrana un cop ja començada la temporada per intentar salvar el Nàstic del desastre. L'equip de Tarragona, construït únicament per intentar recuperar la categoria perduda el curs anterior, havia començat amb molt mal peu i els dirigents van veure en l'extècnic del Girona el remei idoni per curar els seus mals. De moment, l'equip no se n'acaba de sortir i tot i que "hem millorat", el mateix Salamero veu que el que s'ha fet fins ara encara és "insuficient" per aspirar a fites ambicioses.

Diumenge els visita el Llagostera, en el que serà una cita d'allò més "especial" per a l'entrenador grana. "Una cosa és l'afecte personal i en aquest aspecte els desitjo el millor. L'altra són els interessos esportius i aquí ja miro pels meus. Ara bé, em retrobaré amb gent amb la qual he treballat durant un temps i això fa que no sigui un partit qualsevol", valora Salamero, que viurà el seu primer enfrontament des de la banqueta amb Oriol Alsina: "Fa catorze anys que ens coneixem i mai hem viscut quelcom similar. Serà tota una experiència", valora.

Del Llagostera, Salamero no fa més que col·leccionar elogis: "És un molt bon equip i té de tot: joventut, experiència, talent, qualitat... Quan es tregui de sobre la llosa de la Copa del Rei estic del tot convençut que lluitarà per acabar entre els quatre primers classificats de la Segona B".

El Nàstic, un "equipàs"

El que té ben clar Oriol Alsina és que aquest diumenge els espera una veritable prova de foc al Nou Estadi. No se les hauran amb qualsevol, sinó amb un equip, el Nàstic, que la temporada passada jugava a la Segona Divisió A i que aquest estiu s'ha reforçat de valent per intentar, de moment sense èxit, lluitar per l'ascens de categoria. "És un equipàs", el defineix l'entrenador del Llagostera, qui alhora treu ferro a les nombroses baixes (Rodri, Xisco Campos, Fran Vélez i Aleix Coch) amb què es presentaran a la cita els tarragonins: "És igual que hi hagi jugadors que no puguin ser-hi. És una gran plantilla i doblen pràcticament totes les posicions; els que juguin seran futbolistes de primeríssim nivell".