Barcelona i Galatasaray tancaran aquest vespre (20.45, Esport3) la primera fase de l'Eurolliga en el seu grup amb tot ja decidit, ja que els blaugranes tenen assegurada la primera plaça i els turcs, la quarta, en el primer partit dels catalans sense el lesionat Juan Carlos Navarro i amb l'al·licient de la tornada de l'exbarcelonista Jaka Lakovic al Palau.

Serà el primer partit sense Navarro. El capità del Barça estarà de baixa entre tres i quatre setmanes a causa d'una fasciïtis plantar que l'ha obligat a jugar minvat físicament en les últimes setmanes fins que a Vitòria es va lesionar del tot.

En una roda de premsa celebrada ahir al Palau Blaugrana prèvia al duel contra els turcs, l'entrenador blaugrana Xavi Pascual va reconèixer l'"important i significatiu" de la baixa de Navarro, però va mostrar-se confiat en la resposta de la resta de l'equip. "Tots els homes dors exteriors han de fer un pas endavant. I no només ells, sinó que tot l'equip ha de fer un pas endavant davant una baixa que és molt important per al nostre joc", va explicar el català.