L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha donat vacances a tots els jugadors sud-americans de la primera plantilla i a Seydou Keita fins al 29 de desembre perquè gaudeixin d'uns dies de descans després de proclamar-se campions del Món a Yokohama (Japó).

Per aquesta raó, Messi, Alves, Alexis, Mascherano, Adriano, Maxwell i Keita es perdran el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el CE l'Hospitalet (0-1 en l'anada per al Barça), que tindrà lloc el 22 de desembre a les 22.00 hores al Camp Nou.

Amb el títol de campions del Mundial de Clubs, segon del palmarès blaugrana, el club ha donat a aquests jugadors un permís especial per poder iniciar el període de vacances nadalenques i, d'aquesta manera, poder viatjar i reunir-se amb les seves respectives famílies.

D'altra banda, l'arribada de l'equip a Barcelona està prevista per a aquesta tarda a les 18.00 hores, quan arribaran a l'aeroport del Prat i es faran una fotografia amb el trofeu a peu de pista. Després d'això es dirigiran al Camp Nou abans d'acomiadar-se, després d'uns dies de concentració que han comportat guanyar el tretzè títol de setze possibles amb Pep Guardiola a la banqueta.?