El davanter argentí del FC Barcelona Lionel Messi ha aconseguit igualar la gesta de Pedro al 2009 de marcar almenys un gol en sis competicions oficials diferents en un any natural, després d´haver aconseguit ficar dos gols a la final del Mundial de Clubs, disputada a Yokohama, davant el Santos.

Messi ha aconseguit anotar en la Lliga, la Copa, la Lliga de Campions, la Supercopa d'Europa, la d'Espanya i ara també al Mundial de Clubs. La 'Puça' va marcar en Supercopa d'Espanya en el partit d'anada davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (2-2) i per partida doble a la tornada al Camp Nou (3-2).

Tampoc va fallar en la Supercopa d'Europa, en què va inaugurar el marcador del 2-0 que el Barça va aconseguir davant el Porto. A la Lliga de Campions, l'internacional argentí del FC Barcelona va sumar sis gols aquesta temporada, mentre que en Lliga porta 18 dianes. L'argentí supera el mig centenar de tants el 2011.

Pedro aconseguia convertir-se el 2009 a Abu Dhabi en el primer futbolista capaç de marcar en les sis competicions de la temporada. El davanter canari va marcar en les semifinals que els de Guardiola van disputar contra l'Atlante (1-3) i va aconseguir forçar la pròrroga a la final contra l'Estudiantes de la Plata. Abans ja havia marcat en la Lliga, la Copa, la Champions, la Supercopa d'Europa i la Supercopa d'Espanya.