quart - el masnou

quart PISCINES SANT FELIU. CINC INICIAL: Carreras (9), Lozano (6), Herrera (13), Artigas (2), Moisès (3). reserves: Basart (2), Puertas (3), Martínez (16), Prat (11) i Joel (5). triples : 5. Carreras (2), Martínez, Moisès i Joel. tirs lliures: 23/39 faltes personals: 21. Cap eliminat. el masnou. CINC INICIAL: Valls (18), Oliva (5), Ribó (6), Còrdoba (10), Olivera (3). reserves: Gómez (3), Llinàs (8), Corella (4), Cid. triples: 5. Valls (4) i Corella. tirs lliures: 10/20 faltes personals: 25. Eliminats: Oliva i Ribó. A Àrbitres: Rebollo i Ballano P PARCIALS 1 17/12 2 31/14 descans 3 48/33 4 70/57

El Quart Piscines Sant Feliu va guanyar un rival directe, el Masnou, en un partit marcat pels primers 20 minuts. A l'inici, el Masnou va començar molt concentrat, i al minut cinc ja havia fet un parcial de 6-11, però aleshores, el Quart va reaccionar i va aconseguir un parcial de 25-3 fins al descans, fet que va sentenciar la primera meitat amb un 31-14. Durant els següents 20 minuts, el Masnou va estar més encertat i va fer els 5 triples, que combinats amb una defensa en zona dos tres molt encertada, va provocar que el Quart no pogués augmentar més les distàncies. Però, tot i això, els jugadors del Maresme no en van fer prou per apropar-se en el marcador. El partit va estar també marcat per la superioritat dels pivots locals, tant en defensa com en atac, i gran part de l'èxit del resultat es basa en els 51 rebots del Quart pels 20 del Masnou. Així que al final, els gironins van obtenir una victòria molt més còmoda de l'esperada i van acabar el partit amb una renda de 13 punts d'avantatge.