tordera - lloret

tordera. equip inicial: Bernabé García, Sergi Parra, Marc Serra, José Martos i Gerard Camps. reserves: Jordi López, Víctor Cruz, Andrea Bolcato, Adrián Martos i Ricardo Valverde. ? lloret. equip inicial: Ferran Serra, Jordi Rodríguez, Marc Gómez, Víctor Crespo i Enric Torner. reserves: Xavier González, Ferran Guimerà, José Ramon García, Roger Perarnau i Oriol Perarnau. A àrbitres: Bifet i Sanz. Van ensenyar targeta blava a Víctor Crespo (Lloret). G gols: 1-0, m.13, José Martos; 2-0, m.22, Andrea Bolcato; 2-1, m.37, Enric Torner (penal); 3-1, m.39, Bernabé García; 4-1, m.47, Ricardo Valverde. P pavelló: Pavelló Municipal de Tordera, amb uns 150 espectadors per veure el partit de la vuitena jornada de Primera Nacional.

El Lloret va perdre per primer cop aquesta temporada en la seva visita a Tordera i, d'aquesta manera, cedeix el lideratge en solitari de la Primera Nacional al Sant Feliu, que ahir no va fallar contra el Cerceda. Els selvatans van veure com els locals els superaven en la primera meitat amb els encerts de Martos i Bolcato. A la represa García desaprofitava una falta directa, però poc després Torner escurçava diferències de penal. Però va durar ben poc l'alegria als visitants, ja que dos minuts després el Tordera feia el tercer i deixava el partit sentenciat a les acaballes amb el quart.