La setmana passada el Girona FC va fer el primer moviment a la plantilla d'aquesta temporada. Carles Canals es va retirar i el seu lloc a l'equip el va ocupar el figuerenc Jordi Vallmajó. El canvi, beneficiós tant en l'aspecte econòmic com esportiu i per a l'estructura del club (a dia d'avui Canals és l'únic comercial del Sant Josep), no serà el darrer, segons va explicar ahir Dejan Kamenjasevic: "No he mentit mai i no ho vull fer ara, hi haurà més canvis en un futur, però amb el president i el tècnic hem deixat clar que a banda de retallar en les despeses del pressupost tots els canvis han de servir per augmentar o, com mínim, mantenir el nivell esportiu".

El director esportiu del Sant Josep veu el canvi Canals-Vallmajó com un exemple d'aquesta premissa: estalvi econòmic i millora esportiva, però admet que "és molt díficil" trobar-ne d'altres perquè no és fàcil trobar millors jugadors amb salaris prou baixos perquè el canvi sigui aconsellable a nivell econòmic. Kamenjasevic no va preveure que els nous canvis puguin arribar aquesta mateixa setmana, perquè "per exemple, en el joc interior ja anirem justos amb el dubte de Freimanis per jugar contra el CBT".

Tornant al canvi entre els dos bases, Kamenjasevic va voler deixar clar que "parlem de millora esportiva, però no perquè en Carles no estigués a un bon nivell, sinó perquè no estava jugant minuts i en Jordi tindrà més participació". El màxim responsable esportiu del Girona també va recordar que la "presència d'en Carles a l'estructura del club serà important per a nosaltres".