Amb David Villa al sac, el segon objectiu per al Barcelona de cara a la propera temporada és el migcampista de l'Arsenal Cesc Fàbregas. El mateix jugador ja ha mostrat el seu interès a formar part, algun dia, del vestidor blaugrana; tampoc ha amagat les seves intencions l'entitat catalana, que ahir en boca del seu secretari tècnic, Txiki Begiristain, reconeixia haver-se posat en contacte amb el club anglès per intentar negociar el traspàs del jove futbolista d'Arenys de Mar.

Aprofitant la roda de premsa en la qual es presentava David Villa com a primer fitxatge per al curs 2010-2011, Begiristain explicava que "ens vam posar en contacte amb l'Arsenal per preguntar-los si estarien disposats a negociar. Saben les nostres intencions i ara nosaltres estem esperant una resposta, un vistiplau per asseure'ns a negociar".

El dirigent barcelonista va recordar que Cesc Fàbregas "ha mostrat públicament la voluntat de venir" i que això és el que ha motivat el club català a dirigir-se a l'Arsenal per mirar de posar unes bases de cara a una possible negociació. "Però no farem res fins que l'Arsenal no vulgui negociar perquè es tracta d'un jugador amb contracte en vigor i cal ser respectuós", va apuntar.

En cas que l'entitat anglesa estigui disposada a negociar, ambdues parts intentarien tancar l'operació al més aviat possible ja que, com des del mateix Barcelona es reconeixia aquesta mateixa setmana, una hipotètica incorporació de Cesc Fàbregas s'hauria de tancar "abans que se celebri el Mundial" que s'iniciarà aquest mes de juny a Sud-àfrica.