Itàlia i Catalunya jugaran aquesta tarda (18.30h) la final de la sisena edició de la Golden Cup de Blanes. La selecció catalana es va imposar a l'amfitrió, és a dir, el Blanes per un contundent 3-6 . El partit entre els dos equips catalans va ser dominat en tot moment per la selecció catalana que mai va tenir problemes per derrotar a l'equip de casa. De totes maneres va ser el Blanes qui va tenir la primera opció d'avançar-se quan només s'havien disputat trenta segons de partit, a través d'un xut d'Armengol. Semblava que la pilota no volia entrar, però a l'equador de la primera part, Cáceres aconseguia estrenar l'electrònic amb un fort xut que posava el 0-1. Passaven els minuts, la selecció catalana guanyava per la mínima i el marcador tornava estar bloquejat. No va ser fins a la segona part, quan amdós equips varen trobar-se amb el gol. En el minut 36, Grasas ampliava les rendes a favor de Catalunya (0-2). El Blanes no volia rendir-se i un minut més tard escurçava les diferències amb un bon xut de Rodríguez (1-2). En els últims minuts, el partit es va tornar boig, i totes les ocasions que no havien entrat a la primera part, ara entraven. Finalment 3-6 i Catalunya a la final.

Per la seva part, la selecció italiana es va imposar a França per 0-8, un marcador massa ampli pel que realment es va veure damunt la pista. La primera part del matx va ser molt igualada. A la mitja part, el resultat només era d'1-0, però durant el segon temps, els gols varen arribar per a la selecció italiana, que va fer el que va voler amb la selecció francesa, que finalment va perdre de forma contundent.

Ahir també es va disputar el partit per decidir el cinquè classificat de la competició entre Àustria i Angola. Els angolesos es van emportar el premi per un contundent 3 a 11.

Catalunya a la final

En categoria femenina, la selecció catalana segueix a dalt de tot després de sumar el segon triomf davant el Blanes per un contundent 7 a 2. Les quadribarrades es van avançar al segon minut de partit i no van deixar anar aquesta situació de privilegi fins el final. Només la diana de la blanenca García (m.4, 2-1) va posar emoció al partit, però les dianes de Font (2), Gil i Soldevila abans del descans (6-1) van deixar el partit resolt. França i Alemanya ocupen el segon i tercer lloc, després que ahir les franceses superessin les germàniques en un duel que no es va resoldre fins al final (2-4).