Consultori Fiv Obradors

Dues amigues estan interessades en aquest tractament. Ens poden informar sisplau.

30-11-2017Meneame

Entenc que les dues amigues són parella. Si és així, si que es pot.

La llei permet que dos dones facin un cicle de reproducció assistida i que amés, el seu fill/a sigui reconegut com a fill de les dues, no només de la que el parirà. En aquest aspecte, la Llei és molt avançada sobretot si es compara amb la d´altres països d´Europa.

FIV Obradors de Figueres és una clínica de reproducció assistida de Figueres. Acompanyen parelles i dones en el procés de tenir un fill amb tractaments específics, alta tecnologia i una proximitat emocional
 
Avinguda Salvador Dalí, 85 17600 | Figueres
(+34) 972 500 500

JOSEP OBRADORS
Ginecòleg i Director Mèdic
És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, i especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Té més de 35 anys d’experiència mèdica, fet que l’ha permès acompanyar més de 25.000 parelles durant l’embaràs i el naixement dels seus fills.

La seva trajectòria professional a Figueres és àmpliament reconeguda. Ha estat Cap de Servei d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de Figueres del 1985 al 1991; Metge especialitat adjunt al Hospital Provincial Josep Trueta de Girona del 1991 al 2009 i també, Coordinador de l’ Unitat de Cirurgia Laparoscòpia Ginecològica al Hospital Josep Trueta del 1994 al 2006. Amés, va ser nomenat President de la Secció d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears durant el 1997 al 2002.

Actualment exerceix professionalment a Figueres i a la Clínica Santa Creu de Figueres. El Dr. Josep Obradors és el Director Mèdic de FIV Obradors i us atendrà a les visites mèdiques de diagnosi inicial i durant els moments del procés en què necessiteu la seva intervenció.

ALBERT OBRADORS
Director de laboratori
És biòleg i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la reproducció assistida. El coneixement en ginecologia del seu pare i director mèdic de la clínica, Josep Obradors, ha estat sempre un motor per Albert Obradors a l’hora d’endinsar-se en les disciplines de Biologia i Genètica i adaptar tota aquesta expertesa acumulada a la fertilitat i els tractaments per a parelles i persones que volen tenir fills.
 
La seva trajectòria professional l’ha portat a treballar 7 anys a Eugin, on dirigia els laboratoris del grup Eugin a nivell mundial. Amb el suport del seu anterior equip de biòlegs ha ajudat a tenir fills a més de 10.000 famílies. Ha publicat una vintena d’articles científics, i ha fet nombroses ponències en congressos europeus, americans, africans i nacionals. El seu coneixement l’ha permès ser auditor per altres clíniques de reproducció assistida d’Europa, Amèrica i Àfrica amb l’objectiu d’ajudar-les a millorar els seus resultats en l’èxit dels embarassos.
 
És doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Yale University dels Estats Units amb una investigació sobre el Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP).
 
És el director de laboratori de la clínica FIV Obradors i us atendrà tant en visites informatives sobre els tractaments que s’hi desenvolupen com també a la visita mèdica diagnòstica que necessiteu. Disposareu del seu suport durant tot el procés de reproducció assistida.