La Policia Nacional busca el responsable de l'assassinat d'un taxista que ha estat degollat ??aquesta matinada a Alcalá de Henares. El cos planteja el robatori com a principal línia d'investigació, encara que no descarta altres possibles vies.

Segons han detallat a Europa Press fonts policials, el grup VI d'Homicidis s'ha fet càrrec de la investigació i al lloc del crim també hi han acudit efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana, del grup de delictes violents de la Policia Científica.

El crim ha tingut lloc a la 1 de la matinada a la Plaça Luis d'Antezana cantonada amb el carrer Manuel Laredo, molt propera a l'estació de Rodalies de Alcalá de Henares. Allà s'ha trobat degollat ??un taxista de 59 anys que presentava diverses ferides incises tallants al coll i al tòrax.

El cadàver ha estat localitzat a l'interior de l'cotxe, concretament al seient de l'conductor, i presentava també ferides menors a la mà, han explicat a Europa Press fonts d'Emergències 112 Comunitat de Madrid. L'equip sanitari de l'SUMMA desplaçat a la zona només ha pogut confirmar la mort del taxista.