08 de agost de 2019
08.08.2019

Un peix mossega a una banyista i li secciona un tendó del peu a Elx

Va fer un crit terrible. "Va sentir un gran dolor. El crit ens va espantar a tots", va explicar el seu marit

08.08.2019 | 12:45
Un peix mossega a una banyista i li secciona un tendó del peu a Elx

Un matrimoni de Valladolid amb un fill de 5 anys ha acabat amb un enorme ensurt durant les seves vacances a la pedania de La Marina, a Elx. Ahir al migdia, aprofitaven les últimes hores de platja banyant-se a la platja del Rebollo. Primer va sortir de l'aigua al menor. La dona, V. F, de 40 anys d'edat, es va quedar una mica enrere. Ja gairebé a la riba, on l'aigua li arribava al genoll, va fer un crit terrible. "Va sentir un gran dolor. El crit ens va espantar a tots", va explicar el seu marit, qui va anar a ajudar-la i la va treure de l'aigua en braços.

"Tenia el peu estripat i sagnava abundantment", va explicar l'home, qui al costat del socorrista la va portar a coll al lloc de salvament. Allà li van fer un primer embenat. La van traslladar en ambulància a l'hospital d'Elx. Al principi, van pensar que la dona s'havia tallat amb un vidre. Però a l'hospital els metges ja els van indicar que aquesta ferida era compatible amb una queixalada. "Ella va sentir com si un cep l'agafés", ha precisat el marit. "No l'han arribat a operar, però gairebé. Té seccionat part del tendó", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho