24 de desembre de 2018
24.12.2018

Gaspar Llamazares deixa tots els càrrecs federals a IU

L'exlíder de la formació denuncia que li han fet un «procés inquisitorial» dins del partit

24.12.2018 | 12:41
Gaspar Llamazares.

L'excoordinador general d'IU Gaspar Llamazares ha anunciat que deixa tots els càrrecs federals dins la formació, tot i que manté la militància. Pren la decisió pel que considera una campanya de "linxament" del seu partit després que es fessin públiques unes gravacions on es mostrava disposat a presentar-se a les eleccions europees de 2019 amb la plataforma 'Actúa'. Un gest que li va costar que el dirigent del partit, Alberto Garzón, li demanés la dimissió i que es disculpés davant la militància. Finament, Llamazares ha anunciat al seu compte de Twitter que deixa les responsabilitats dins del partit i n'ha donat els motius. "Van fer cas omís sobre les posicions d'IU Astúries en mineria, energia i industria, després ens van excloure de la llista europea difamant l'eurodiputada i ara em fan un procés inquisitorial. És inútil estar amb qui no escolta, difama i exclou", ha escrit.

El polític asturià ha dit que segueix compromès amb IU d'Astúries i amb els militants i fa una crida als "amic de tota IU" per "resistir el desnonament de l'esquerra". "Hi ha un lloc per a una esquerra coherent i dialogant, respectuosa del llegat de la transició i amb voluntat de millorar la vida, ha reflexionat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho