25 de març de 2017
25.03.2017
40 Años
40 Años

Un home de 74 anys grapeja una menor al bus tres vegades en tres dies

"Com que no es movia, vaig creure que li agradava", va dir als policies l'ancià, que va acceptar una multa a Astúries

25.03.2017 | 15:19
Un home de 74 anys grapeja una menor al bus tres vegades en tres dies

Durant tres dies seguits, entre dilluns i dimecres, Un veí d'Oviedo de 74 anys es va dedicar a grapejar a una adolescent de 16 en un bus regular de la ciutat. Dijous va ser jutjat i va acceptar una multa per un delicte continuat d'abusos. Dilluns, sobre dos quarts de tres de la tarda, l'home va pujar al bus i encara que hi havia seients lliures, va seure al costat de la menor, que agafa cada dia aquesta línia. L'home li va posar primer la mà sobre el genoll i va anar pujant per la cuixa fins l'engonal. La menor es va aixecar llavors per allunyar-se del home, moment que va aprofitar per tocar-li el cul. Dimarts, a la mateixa hora, va repetir la mateixa jugada, encara que aquesta vegada va intentar introduir a la noia la mà entre les cuixes. La menor, indignada, es va desfer d'ell d'un cop de colze.

L'adolescent va avisar la mare del que estava passant, de manera que va decidir acompanyar-la l'endemà, dimecres. Aquest cop, l'home va arribar a posar-li fins i tot una cama a sobre per poder tocar-la millor, segons la denúncia. La mare, en veure-ho, va trucar a la policia. "Com veia que no es movia, vaig creure que li agradava", va assegurar als agents que el van esperar al carrer de Fra Ceferino. Després, Aa Comissaria, mentre prestava declaració assistit pel lletrat Fernando de Barutell, l'home va negar els fets i va dir que patia una depressió -de fet va dir que anava al HUCA perquè li veiés un psiquiatre per la recent mort d'un fill i la greu malaltia de la seva dona. Ahir dijous, al judici ràpid celebrat al Jutjat número 4 d'Oviedo, l'home, veí de Santa Marina de Piedramuelle, va acceptar una multa de 1.680 euros i una mesura d'allunyament respecte de la menor durant vuit mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho