01 de març de 2016
01.03.2016
Ple d'investidura

Podem està decebut pel discurs de Sánchez però segueix amb la mà estesa

Errejón recrimina al líder del PSOE que intenti "acontentar tothom" i l'insta a escollir

01.03.2016 | 21:15

El portaveu de Podem al Congrés, Íñigo Errejón, s'ha mostrat aquest dimarts decebut pel discurs d'investidura del socialista Pedro Sánchez, però ha assegurat que la seva coalició segueix amb la "mà estesa" a partir de la setmana vinent. "Hi ha possibilitats de fer un govern de canvi, la nostra mà segueix estesa però el que ha fet avui no té res a veure amb un projecte de govern, ens ha decebut", ha indicat. Errejón ha recriminat al socialista que hagi volgut "acontentar tothom" i l'ha instat a escollir entre dretes i esquerres, entre el PP i Podem. "Quan un intenta acontentar tothom el que aconsegueix no es mestissatge sinó difuminar i esborrar projectes de govern".

En roda de premsa al Congrés, Errejón ha assegurat que el discurs de Sánchez s'ha quedat fins i tot per sota del que s'esperaven, amb un "conjunt de bons propòsits però sense cap projecte de govern". "Quan es vol acontentar tothom això és impossible", ha advertit el número dos de Podem que ha demanat al PSOE "compromisos clars i que prengui una decisió". "No es pot demanar al mateix temps al PP un acord per mantenir l'estabilitat pressupostària, que és asfíxia, i al mateix temps dir que es volen fer polítiques socials. Falta decidir-se", ha reblat.

Al seu parer, el que està fent Sánchez no és més que "fer voltes de 360 graus", perquè acudeix al Congrés "a demanar una cosa i la contrària". Errejón ha garantit que Podem sap perfectament de quin costat està, de la banda dels "perdedors de la crisi", i ha avisat que "tota la resat no és canvi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho