El grup Motor Tàrrega Trucks, actualment al capdavant de la xarxa de distribució i servei de Renault Trucks a les demarcacions de Lleida, Girona i part de Barcelona, ha assumit recentment la gestió integral d’aquesta província, amb la incorporació del Renault Truck Center de Zona Franca i el taller de servei de Penedès. A la nostra comarca és present en el Logis Empordà.

Les noves incorporacions han augmentat la capil·laritat de Motor Tárrega Trucks que ha ampliat així la seva cobertura geogràfica, mantenint i potenciant l’equip humà dels punts de servei, així com les instal·lacions i l’oferta de serveis prestats actualment. Després d’aquestes incorporacions, l’empresa ha passat a comptar amb 8 instal·lacions que corresponen als centres de les àrees d’influència de Tàrrega, Lleida, Manresa, Girona, Figueres, Seu d’Urgell, Barcelona i Penedès. Compta amb un equip de més de 220 professionals especialitzats en vehicle industrial.

Els punts de xarxa oficial de Barcelona i Penedès són emplaçaments que sumen una llarga trajectòria vinculada a Renault Trucks. Actualment, les instal·lacions de Barcelona –situades en un punt estratègic a Zona Franca– disposen de més de 1.500 m2 de taller i oficines i 8.000 m2 de campa. El taller de Penedès –a peu de l’AP-7 al seu pas per Vilafranca del Penedès– compta amb taller i oficines de 1.000 m2 i una campa de 5.000 m2.

Empresa familiar

Motor Tàrrega Trucks és una empresa familiar fundada a Tàrrega el 1965 dedicada a la distribució, reparació i lloguer de vehicles industrials. En els darrers deu anys ha desenvolupat una important estratègia d’inversió incorporant o obrint nous centres de la mà de Renault Trucks.

El centre Motor Tàrrega Trucks de la Zona Franca de Barcelona MOTOR TARREGA TRUCKS BARCELONA

En paraules de Xavi Esteve, director de Motor Tárrega Trucks, «fa deu anys que tenim un fort creixement al costat de Renault Trucks i aquest pas és la culminació d’aquesta feina, que ens situa com la més gran empresa en servei postvenda del vehicle industrial a Catalunya».

Després de les darreres operacions realitzades, confirmen el rol fonamental de la marca en l’evolució tecnològica del sector i assumeixen «el paper clau de Barcelona a l’aposta per la mobilitat urbana sostenible, amb el compromís ferm d’impulsar la transició elèctrica a la ciutat».

François Bottinelli, CEO de Renault Trucks Espanya, agraeix el recorregut i desafiaments aconseguits al costat de la marca i posa en valor el paper que Motor Tàrrega Trucks assumeix amb aquest nou repte i confirma «la importància de tenir un soci actiu, que inverteix a la marca, i preparat per assessorar i acompanyar en el creixement dels nostres clients de cara a la transformació de la nostra indústria».

Motor Tàrrega Trucks

Xarxa de distribució i servei: Barcelona, Figueres, Girona, Lleida, Manresa, La Seu d'Urgell, Tàrrega i Vilafranca del Penedès

Telèfon: 93 312 400

Web: www.motortarrega.com