La nostra gastronomia és rica i variada. Arreu trobareu receptes tradicionals per gaudir a taula, però molt poques vegades tindreu una manera més senzilla de fer un arròs o una fideuà en tan poc temps i amb uns resultats tan saborosos.

Supermercats Montserrat acaba d'incorporar a la seva àmplia oferta gastronòmica els arrossos i les fideuàs de La Arrocería 1975, una manera senzilla de portar a taula aquests plats que tant s'agraeixen en aquests dies d'estiu i durant tot l'any.

Els preparats de La Arrocería 1975 permeten gaudir en deu minuts de paelles, d'arròs caldós o negre, o una suculenta fideuà tradicional.

Arròs de l'Albufera

L'arròs de La Arrocería 1975 és de l'Albufera, una varietat de gra rodó que absorbeix molt bé els sabors i suporta molt bé les coccions. És un arròs amb DO Arròs de València. Cuinat durant divuit hores amb ingredients naturals i seguint la recepta tradicional. Amb el sofregit i fumet incorporat perquè només hagis de afegir-li aigua calenta i el peix o marisc que més et vingui de gust.

Preparació arròs La Arrocería 1975

Preparació arròs La Arrocería 1975 La Arrocería 1975

La fideuà està feta amb fideus del número 2 seleccionats. També porta el sofregit i el fumet incorporat perquè només s'hagi d’afegir aigua calenta i el peix o marisc que us vingui de gust.

A Supermercats Montserrat, també trobareu els preparats per fer l'arròs de verdures i el de carn. Com s'explica en el vídeo, podeu afegir el peix, la carn o les verdures en cada cas, saltejant-les en primer lloc i afegint-les en els últims minuts de cocció de l'arròs o fideuà.

Tres establiments

Recordeu que als Supermercats Montserrat trobareu tot el necessari per gaudir de la bona taula. Trobareu el Supermercat de l'Empordà a Súper Montserrat (Sant Mori 1 d'Empuriabrava), Híper Montserrat (Sant Maurici 401 d'Empuriabrava) i Súper Montserrat (Figueres, 22-26 a Castelló d'Empúries).