Mossabcars destaca com una de les empreses emergents en el sector de l’automoció a l’Alt Empordà gràcies al seu servei complet i de qualitat amb oportunitats personalitzades per a tothom. I és que tot i no estar present en la FiraVO, la seva ubicació al Recinte Firal de Figueres, amb un espai d’exposició amb més de 800 metres quadrats, representa un aparador immillorable per a garantir una experiència completa, personalitzada i satisfactòria.

El concessionari multimarca figuerenc manté la polivalència amb un servei complet de lloguer i venda de vehicles d’ocasió. L’exigència i el tracte amb el client destaquen per oferir una experiència de qualitat, segons les necessitats de cada persona, i sempre amb la millor solució que poden oferir els gairebé més de trenta anys d’experiència en el sector que sumen els dos gerents de la firma, David Sánchez i Hicham Lamghari.

Una de les característiques de Mossabcars és l’exigència en la selecció, revisió i preparació dels vehicles que suma a la seva completa cartera d’ofertes. I és que el procés exhaustiu de la casa és garantia de qualitat i satisfacció del client per poder gaudir al cent per cent de l’adquisició amb la confiança d’una empresa de primer nivell. Les ofertes es poden consultar a www.mossabcars.com, on es veu a simple vista l’alta qualitat dels vehicles de Mossabcars.

MOSSABCARS

Adreça: polígon Recinte Firal 6, local 3

Telèfons: Lloguer 672 517 312 - Vendes 680 832 881

Correu: info@mossabcars.com

Web: www.mossabcars.com