El grup Prensa Ibérica ha nomenat Fèlix Noguera gerent general d'El Periódico de Catalunya, dins dels plans de renovació de la seva estructura directiva posats en marxa després de l'adquisició del Grup Zeta.

Noguera, que és actualment el director general de Gestió de Prensa Ibérica a Catalunya, grup al qual pertany el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, va estudiar Ciències Empresarials i acredita una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans des que Prensa Ibérica adquirir el diari Regió 7, amb seu a Manresa.

Fèlix Noguera substitueix en el càrrec Joan Alegre, que assumeix nous reptes professionals després de la seva llarga etapa al Grup Zeta.

Prensa Ibérica

Prensa Ibérica és un grup de comunicació que edita 25 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes i una quinzena de revistes. Amb 2,4 milions de lectors diaris en paper (EGM) i gairebé 300.000 exemplars diaris (OJD), és líder en audiència i difusió en diverses autonomies i compta amb un creixent posicionament en suport digital. A Internet, els diaris del grup arriben als 25 milions d'usuaris únics i els 600 milions de pàgines vistes al mes (Comscore).