Extintors Dídac SL-System Fire és una empresa especialitzada en la protecció integral contra incendis, que ofereix ara els seus serveis, tant a particulars com a empreses, en unes noves instal·lacions, molt més àmplies, ubicades al carrer Borrassà, 16, a Figueres i obertes de dilluns a divendres, matí i tarda. El trasllat s'ha fet «per oferir un millor servei» als seus clients.

Al capdavant d'Extintors Dídac, trobem a Dídac Ferrera, un professional amb dilatada experiència dins el sector i la persona que lidera aquesta empresa de caràcter familiar. Entre els serveis que ofereix, destaca l'assessorament tècnic contra incendis adequats a l'activitat de l'empresa. En aquest sentit, Extintors Dídac disposa d'un enginyer en plantilla que pot ser consultat. També s'ofereix un servei d'urgències 24 hores i els millors professionals a disposició, alhora que el client pot disposar d'un finançament adaptat a les seves possibilitats.

D'altra banda, a Extintors Dídac, els clients poden sol·licitar la instal·lació de materials per garantir la protecció activa dels immobles com extintors, mànegues, detectors òptics, tèrmics i ruixadors, entre altres. També, destaquen els elements per a la protecció passiva com les portes tallafocs, les compartimentacions, els sostres continus o les proteccions contra incendis d'estructures.

EXTINTORS DÍDAC

  • Adreça: Carrer Borrassà, 16. Figueres
  • Telèfon: 972 678 488
  • Web: www.systemfire.com