23 de febrer de 2018
23.02.2018
40 Años
40 Años
Girona

Comercial Paperera, més de trenta-cinc anys al servei de les oficines

L'empresa es consolida com a líder en el subministrament de material d´oficina a les comarques gironines

24.02.2018 | 10:23

L'empresa gironina Comercial Paperera, fundada l'any 1983, celebra el trenta-cinquè aniversari. "Estem compromesos amb els nostres clients amb l'objectiu d'oferir els productes i serveis que necessiten les oficines d'avui en dia. Som un equip de persones que treballem a partir de la millora contínua en tots els aspectes de l'empresa, qualsevol millora, per petita que pugui semblar, és important", explica Esteve Valentí, director de Comercial Paperera.

Valentí dirigeix l'empresa juntament amb la seva mare, Roser Ventura, la qual va agafar les regnes del negoci del seu pare, en aquell moment especialitzat en la venda de material d'embalatge. El 1983, Roser Ventura feu un gir a Comercial Paperera i va introduir un nou concepte de negoci, el subministrament de material d'oficina directament a tot tipus d'empreses, administracions i particulars. "A Girona, vam ser els pioners i la vam encertar, perquè molts empresaris ja estaven esperant que s'oferís aquest servei. Al llarg d'aquests anys hem viscut l'evolució de les oficines i les seves necessitats, nous productes i serveis que hem anat incorporant", explica.


Els treballadors de l'empresa.

L'any 2013, Comercial Paperera va rebre el Premi a la Qualitat Lingüística en el Món Empresarial, guardó atorgat per la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya PIMEC. "Dins un mercat cada cop més global, el matís de proximitat és el que ens fa tirar endavant. Tracte proper al client i oferir una extensa gamma de marques i models a la millor relació producte, preu i servei possible", argumenta Esteve Valentí.

En iniciar el negoci, només hi havia un treballador, Roser Ventura, que rebia les comandes al matí i les anava a repartir a la tarda; fins que al cap d'un any va poder contractar un treballador, així fins a consolidar l'actual plantilla de 22 persones i amb previsió de creixement. Com diu Ventura: "treballem per superar les expectatives dels clients; formació contínua del personal, millora dels processos, efectivitat i productivitat, nosaltres som els clients".

Actualment, Comercial Paperera disposa d'un magatzem de 2.000 metres quadrats amb un estoc permanent de més de 13.000 referències, un espai web www.comercialpaperera.com i un punt de venda directa obert al professional i al públic en general a la mateixa seu de Girona.

Reforestació a l'Empordà

D'altra banda, l'empresa gironina Comercial Paperera col·labora decididament en el desenvolupament dels criteris de compra verda a les oficines, posant a disposició la selecció de productes Ecopaperera de materials ecològics i reciclats, així com diversos serveis per a l'ambientalització dels espais de treball. En aquest sentit, des de fa dos anys i en col·laboració amb Tirgi (empresa d'iniciativa social especialitzada en la gestió integral de residus), ofereix el Servei de Destrucció Confidencial de documentació, un servei que engloba els conceptes de privacitat de dades i reciclatge al mateix temps.

També, en el marc d'aquest valor mediambiental i en col·laboració amb Bosques Sostenibles (empresa dedicada a la reforestació), recentment ha plantat 150 arbres dins el projecte de reforestació que es du a terme en el paratge de la Serra de Rodes al Parc Natural del Cap de Creus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema