Durant les festes de Nadal, els seguidors de Star Wars podran gaudir de l'univers creat per George Lucas. Edukbits organitza el II Campus Star Wars per a nens i joves de sis fins a catorze anys. Al campus es podran gaudir d'activitats relacionades amb els Jedi, els Sith, l’Imperi i la Rebel·lió (o, en les seves versions més recents, la Nova República i el Primer Ordre).

Els participants faran robòtica ambientada a l'univers Star Wars, podran conduir els androides BB8 i BB9, filmaran pel·lícules amb la tècnica de StopMotion amb figures de Lego Star Wars i jugaran i aprendran amb el joc Minecraft.

L'equip d'educadors i monitors d'Edukbits, amb àmplia experiència en el món del lleure i de la tecnologia, vetllen perquè els participants del campus tecnològic gaudeixin mentre aprenen i descobreixen com utilitzar eines sorprenents i originals. Es treballen competències i habilitats com el treball en equip, la comunicació, el lideratge... i es fomenta l'enginy, la creativitat i la capacitat d'innovació dels participants a través de grups reduïts que permeten tocar, remenar i aprendre.

“Separem en grups d'edats per comoditat dels participants, però tots podran viure una gran experiència del fantàstic univers Star Wars”, afirmen els coordinadors.

Edukbits es pot trobar al carrer Salvador Espriu, 4, baixos, o es pot contactar amb ells via telèfon (972 53 95 26) o bé a través de la pàgina web: www.edukbits.com