09 de desembre de 2016
09.12.2016
40 Años
40 Años
Vila-sacra

Decor Mobel de Payrà presenta el nou projecte d'El Celler de Can Roca

L´Empresa de Vila-sacra ha organitzat el segon 'showcooking' per presentar el Rocook, un aparell per gaudir de la cuina a baixa temperatura a casa

09.12.2016 | 09:27
La demostració del Rocook amb l´equip d´El Celler de Can Roca.

El passat dissabte, 3 de desembre, es va dur a terme la segona demostració de 'showcooking by Rocook' a Decor Mobel de Payrà a Vila-sacra, en el seu nou espai de cuines Veneta Cucine inaugurat el passat mes de juny.

L´acte, de caràcter privat, va consistir en una demostració en directe de com cuinar amb el nou aparell Rocook. Els participants van poder degustar una desena de plats, entre ells: ous a 65 graus amb verdures i salsa de carn, salmó amb cítrics, filet a baixa temperatura, melós de vedella, un cremós de xocolata i molts altres plats que van fer les delícies dels assistents.

El Rocook és un projecte d´El Celler de Can Roca perquè puguis gaudir a casa dels avantatges de la cuina a baixa temperatura. És una placa d´inducció complementada amb diferents sensors que permeten cuinar elements optimitzant el seu punt de cocció, conservant així totes les propietats nutritives de cada aliment.

A part de ser una novetat tecnològica que facilita i optimitza l´elaboració dels aliments, esdevé una eina indispensable per aconseguir uns resultats excel·lents, gràcies al control del temps i la temperatura de cocció dels aliments amb molta precisió. El Rocook, fabricat per Cata, es comercialitza de forma conjunta amb els elements complementaris de Lékué, que permet la seva completa i òptima utilització.

Així doncs, trobem tres kits diferents a partir de 459 euros. I tots ells es poden trobar a Decor Mobel de Payrà, així com tots els elements i accessoris que el complementen.

Aquest acte va ser un dels molts que es duran a terme a la botiga Decor Mobel de Vila-Sacra en el seu espai de cuines, on pròximament s´organitzaran nous showcookings oberts al públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema