Amb motiu del 10è aniversari, Fricash ha programat un seguit d'accions al llarg de l'any. Una d'elles ha estat l'organització d'un concurs a Facebook dirigit als seus clients on s'han sortejat, d'entre els participants, 10 lots de carn i productes de Fricash valorats en més de 1.000 euros. Per participar-hi, els clients havien de fer-se una foto divertida al costat del photocall, amb forma de pastís gegant, que es trobava a l'entrada de la botiga, i penjar-la al Facebook de l'empresa.

Després d'escollir les 10 fotos premiades, es va convocar als afortunats al lliurament del premi el passat divendres 25 de setembre a la mateixa botiga.

"Ens agrada premiar i interactuar amb els nostres clients, informar-los de novetats, oferir-los un servei personalitzat i saber quins són els seus gustos", comenta Montse Joana, directora de Fricash.

Seguint amb les accions, aquesta tardor començarà el ja tradicional cicle de showcookings conduits per cuiners i professionals de la gastronomia de l'Alt Empordà i on, aquesta temporada, estrena la novetat de ser presentacions temàtiques.

Tanmateix, Fricash, durant la temporada 2015/2016 continua col·laborant amb la Unió Esportiva Figueres i també esponsoritzarà els equips del Club Vòlei Figueres.