Wine Palace, el gran especialista en vins i destil·lats amb central a Vilamalla, ha obert el passat 28 de Maig al carrer Equador de Granollers, el seu dinovè establiment, afermant-se així com un referent en el seu sector.

El projecte ha estat dirigit i dissenyat per la mateixa companyia comptant amb un local de 225 metres quadrats, en els quals es podran trobar més de 3.000 referències entre vins i destil·lats tant nacionals com internacionals. A més, disposa d’una sala de tasts en la qual oferiran, entre d’altres, cursos i tasts de vins, cerveses artesanes i gintònics; per poder així, desenvolupar una línia de clients i amics del vi que mitjançant el Club Wine Palace puguin gaudir d’aquest apassionant món.

Aquest club, ja compta amb més de 10.000 clients que gaudeixen d’avantatges especials.

Vint anys

Des que van obrir per primera vegada fa 20 anys al Portús (La Jonquera), aquesta cadena no ha parat de créixer pel que fa a vendes, arribant a un increment en la seva facturació d’un 12% respecte a l’any passat. Segons Josep Martí, President de la companyia, el creixement és gràcies a valors com tenir els millors preus del mercat, una àmplia diversificació de productes i personal especialitzat que sàpiga recomanar al client segons les seves preferències.

El 2015, Wine Palace vol seguir afermant-se a Catalunya amb una nova obertura a Girona i dues a Barcelona. El seu gran projecte de futur segueix sent la progressiva expansió per la resta de l’Estat espanyol fins a arribar als 100 establiments en els anys vinents.