AKÍ, empresa Adeo especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i reconeguda per la seva propinqüitat amb els clients, el seu equip de professionals i els seus preus assequibles, commemora els seus 9 anys a Figueres amb descomptes, tallers gratuïts, barbacoa i molt més.

Orientada a apropar als seus clients totes les solucions de manteniment i reparació de la llar i oferir un assessorament personalitzat, AKI celebra els 9 anys de funcionament del seu centre a Figueres, amb un calendari molt especial durant la setmana del 5 al 9 de maig a les seves instal·lacions de la Ctra. Figueres a Roses C-226/360, Km. 28,65 Polígon Vilatenim.

Els professionals de la botiga de Figueres rebran els visitants amb berenars gratuïts de 18 a 19 h i promocions interessants durant tota la setmana. Tots els veïns que s´acostin a celebrar l´aniversari, entre el dimarts i el dissabte, s´aprofitaran d´avantatges com ara un 3x2 en plantes naturals, 2x1 en còpia de claus i esmolat de ganivets, un 15 % en productes a mida i transport gratuït en compres superiors a 350 € en un radi de 15 km. Els clients que tinguin la targeta SINFIN podran beneficiar-se d´un 15 % de descompte a tota la botiga el divendres i el dissabte.

A més, el dissabte, l´establiment oferirà de 12h a 14h una barbacoa gratuïta. I el més petits gaudiran d´allò més jugant en el castell inflable entre les 11h i les 18 h.

Tallers gratis

El centre AKÍ de Figueres ofereix als visitants la possibilitat d´aprendre i compartir coneixements amb els professionals de l´establiment mitjançant tallers, alguns d´ells especials amb motiu de l´aniversari: Com mantenir i tractar la fusta exterior amb productes V33, dimarts 5 de maig (de 17:30h a 19:30h); Com utilitzar l´eina de tall Passat, dimecres 6 de maig (de 17:30h a 19:30h); Com muntar parquet i terra de vinil, dijous 7 de maig (de 17:30h a 19:30h); Com preparar i mantenir forja i fusta exterior amb pintura Azko Nobel, divendres 8 de maig (d´11:30h a 13:30h); i Com mantenir i tractar la teva piscina amb productes QP, divendres 8 de maig (de 17:30h a 19:30h)

A més, tots els participants als tallers s´emportaran una bossa de ràfia exclusiva. D´altra banda, els visitants que s´apropin al centre gaudiran de demostracions de productes, el divendres de netejavidres Leifheit i el dissabte, d´hidronetejadores Karcher i de coles, pegues i silicones de la marca Henkel.

Assessorament i multitud de serveis

AKÍ Figueres disposa d´un equip d´especialistes preparats per assessorar els clients en tots els seus projectes, per fer-los la vida més fàcil. El centre ofereix tot tipus de serveis com ara: ajuda a la càrrega, projectes i pressupostos personalitzats, transport i instal·lació dels productes i finançament a mida, a més de serveis gratuïts de bricolatge per a clients SINFIN com ara tall de fusta, llistons, frisos, motllures, metacrilat, barra de cortina, bisells i esmolat de ganivets i tisores.