La ventilació en una cuina industrial és una de les parts importants i imprescindibles que s´han de tractar adequadament. Depenent de la maquinària que s´instal·li, escollirem la millor opció, sempre assegurant un bon cabal d´aspiració i injecció des de l´exterior.

La realització d´un bon càlcul (secció, potència, cabals, velocitat...) és la base per a un bon resultat, després entren altres factors a tenir en compte, com tipus d´aire a extreure (vapors, greixos€), recorregut i viabilitat de la instal·lació. Moltes vegades no depèn del bon estudi, sinó de la problemàtica física dels mateixos edificis, que dificulten la instal·lació.

Actualment, i des de fa uns anys, és obligatori seguir la normativa DBSI en incendis, posar-ho al dia és una exigència que dóna seguretat al local.

Les extraccions, quan s´instal·len, difícilment es podran fer canvis i, si es fan, són cars, per tant recomanem l´estudi d´un professional.

L´empresa figuerenca Aiterm es posa al vostre servei per a resoldre qualsevol dubte. Aiterm fa més de quaranta anys que va començar la seva trajectòria empresarial i ofereix als seus clients un servei d´instal·lació i manteniment de climatització, fred industrial, hostaleria i cuines industrials. L´equip d´Aiterm també assessora i dissenya ofertes personalitzades a tots els seus clients.

*(Mario Gómez és director d´Instal·lacions de Fred i Hostaleria d´Aiterm).