Segueix-nos a les xarxes socials:

Esquerra Republicana de Figueres denuncia «atacs i actituds misògines» contra Agnès Lladó

La CUP, Junts per Figueres i Figueres Futur han mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa

Esquerra Republicana de Figueres denuncia «atacs i actituds misògines» contra Agnès LladóJORDI CALLOL

Esquerra Republicana de Figueres ha manifestat a través de les seves xarxes socials que Agnès Lladó, la seva candidata a les eleccions del pròxim 28 de maig i actual alcaldessa de Figueres, està rebent «atacs i actituds misògines».

En aquesta publicació hi comparteixen uns cartells electorals que han sigut vandalitzats amb insults de caràcter masclista com a prova d'aquests atacs. Els republicans es pregunten si «això és el que ha d'aguantar una dona que decideix fer política per transformar la seva ciutat?» i afegeixen que «el masclisme i la confrontació només són el refugi d'aquells que no tenen ni propostes ni projecte per Figueres».

Les mostres de suport cap a Lladó no han tardat a arribar. El primer a fer-ho ha estat Xavier Colomer, candidat de la CUP a l'alcaldia de Figueres, el qual ha dit que «és difícil encapçalar un projecte polític per tot el que implica, no em vull ni imaginar fer-ho com a dona! En erradicar això tots i totes hem d’anar de la mà».

Per la seva banda, l'alcaldable de Junts per FigueresJordi Masquef ha expressat que «aquests insults no s’han d’aguantar ni permetre. El desacord es mostra a les urnes i amb respecte, mai així!».

Carles Arbolí, candidat de Figueres Futur, també ha mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa: «Una vergonya que l'any 2023 encara hàgim de suportar accions menyspreables com aquestes».

Prem per veure més contingut per a tu