Segon divendres, en poques setmanes, que el grup de Compromís x Navata aplega un bon nombre de navatencs i navatenques al Centre Cívic del poble. Si la presentació del grup, del dia 12 d'abril, amb la presència de l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas ja va ser un èxit, el passat divendres 10 de maig, el nombre d'assistents encara va ser superior. Uns 100 veïns van apropar-se a la sala per conèixer les propostes del grup, les noves incorporacions i per gaudir d'un pica-pica al final d'una presentació que va durar poc més d'una hora. El refrigeri va servir perquè els assistents s'apropessin als candidats i acabessin de resoldre qüestions relacionades amb els pròxims 4 anys.

Gairebé totes les noves incorporacions van agafar el micròfon, no només per presentar-se, sinó per argumentar, davant el públic assistent, per què formen part de la llista encapçalada per Jaume Homs. Tots ells van dir que no s'ho havien pensat dues vegades, quan se'ls va presentar l'oportunitat, i que els va motivar la possibilitat d'enganxar-se i de viure de prop els projectes ja iniciats i els que han de fer-se realitat en un futur pròxim.

Pel que fa a l'equip, l'actual alcalde, el va definir com un equip "format per persones preparades per governar, emprenedores i amb experiència en diferents àmbits laborals i amb vocació pel poble". A més, va destacar que "es compta amb un ampli grup al darrere per treballar i assessorar els regidors de l'equip que els toqui governar". La llista és totalment paritària, amb 9 dones i 9 homes. D'aquestes 18 persones, 7 repeteixen a la llista, mentre que la resta són noves incorporacions.

Quant al programa, aquest està format per noves propostes que han de servir per "seguir actualitzant el municipi" i també per "seguir consolidant-lo amb tot allò realitzat al llarg dels últims anys i que fan, de Navata, un poble que vetlla, sobretot, per les prioritats socials, la natura, l'esport i l'estalvi energètic".