08 de juny de 2016
08.06.2016

Veray diu que una aposta del PP és acabar el desdoblament de la N-II

La candidata popular respon les preguntes plantejades pels lectors de Diari de Girona

08.06.2016 | 16:57

La cap de llista del PP al Congrés per Girona, Concepció Veray, ha remarcat aquest dijous que els compromisos del seu partit per a les comarques gironines són acabar el desdoblament de la N-II, fer realitat que Palamós sigui un port de l'espai Schengen i apostar per la creació d'ocupació.

Veray ha fet aquesta valoració en el videoxat de Diari de Giron i Emporda.info als candidats gironins a les eleccions del 26-J, responent així les preguntes que els lectors han plantejat al nostre web. «El Govern ha invertit els últims quatre anys en les estacions de Rodalies de Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella i Figueres», ha afegit Veray en una altra resposta sobre infraestructures.

També ha defensat que l'Estat ha treballat en els estudis informatius del desdoblament de la N-260, tot i que ha destacat que la prioritat és la N-II. En les preguntes dels lectors, Veray ha subratllat que el PP pretén impulsar mesures a favor de la família. «Els nostres objectius són els serveis per a l'atenció dels fills i de les persones grans», ha dit Veray.

El proper dilluns, tant el candidat de CDC, Jordi Xuclà, com la candidata d'ERC, Teresa Jordà, participen al videoxat. Les respostes de Veray es poden recuperar a la secció de Multimèdia del web de Diari de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent