L'Institut Monturiol homenatja la professora jubilada Gabriela Gómez posant el seu nom a la biblioteca

Amb aquest acte s'ha reconegut la tasca de la docent durant més de trenta anys com a professora de llengua i literatura castellanes a l'institut

També havia sigut la responsable de la biblioteca durant més de vint anys

Emporda.info

El passat dimarts 12 de setembre va tenir lloc l'acte d'inauguració de la remodelació de la biblioteca de l'institut Narcís Monturiol de Figueres. Aquesta reforma ha estat possible gràcies a la iniciativa de l'Associació de Famílies del centre i s'ha aprofitat l'avinentesa per fer un emotiu homenatge a la professora jubilada Gabriela Gómez. La "Gabi", que és com se la coneix a l'institut, ha estat la professora de llengua i literatura castellanes del Monturiol durant més de trenta anys i durant tot aquest temps ha aconseguit transmetre el seu amor pels llibres a diverses generacions de figuerencs i figuerenques. En fa més de vint que va agafar les regnes de la biblioteca de l'institut i és per aquest motiu que, quan finalment ha deixat la docència, el Monturiol li ha volgut fer l'homenatge més merescut: a partir d'ara, la biblioteca del centre portarà el seu nom.

Dimarts, doncs, es va inaugurar la placa que duu el seu nom i el director i els seus companys de departament li van dedicar unes boniques paraules d'homenatge. Finalment, es va fer un piscolabis amb la companyia de professors i professores del centre, en actiu o jubilats, que han viscut de ben a prop aquest amor pels llibres de la "Gabi".

Gabriela Gómez sota la nova placa de la biblioteca de l'Institut Narcís Monturiol

Gabriela Gómez sota la nova placa de la biblioteca de l'Institut Narcís Monturiol / INS NARCÍS MONTURIOL