L’escola Temps de Música de Figueres, que durant aquest curs celebra el seu 20è aniversari, ja ha iniciat el nou curs escolar, seguint amb tots els protocols de seguretat per la Covid. Després de 20 anys i amb constant renovació pedagògica, l’escola ofereix a la ciutat de Figueres i comarca, la possibilitat de gaudir de la música des de ben petits i passant per totes les edats.

“Creiem que la música s’ha de viure amb tota la seva amplitud, per això ens servim de la cançó, l’expressió teatral i corporal, la rítmica i els conjunts instrumentals. Els alumnes poden moure’s coordinar els moviments i expressar amb tot el seu cos i la seva veu, les seves emocions i millorar les seves capacitats musicals i humanes", explica la direcció del centre de l'avinguda Montserrat. “Des del primer moment l’alumne que ve a Temps de música, aprèn “fent”. Mentre toca i gaudeix amb els companys o individualment i aprendrà el llenguatge musical i participant en concert, audicions ,enregistraments, farà més significatiu el seu aprenentatge".

Tot l’equip educatiu de Temps de Música, format per professionals de la música amb un llarg bagatge pedagògic, ha dissenyat una àmplia oferta de classes de diferents estils musicals, tant clàssic com modern i diferents itineraris, segons si es volen cursar estudis musicals reglats o estudis musicals per tenir una cultura musical i gaudir de la música com a hooby. L’objectiu és que tots els alumnes s’ho passin bé mentre aprenen i millorin les seves capacitats.

L'escola de música, autoritzada pel Departament d'Educació, fa balanç d'aquestes dues dècades: "Estem molt contents de celebrar aquests 20 anys de trajectòria educativa a la ciutat de Figueres, ja que considerem els nostres alumnes i exalumnes com una gran família, perquè compartim amb tots ells, no només la il·lusió per fer música, sinó també moments de complicitat i moltes vivències. Si us agrada la música, veniu a demanar més informació, tenim el que busqueu".

Temps de Música

Adreça: Carrer Mare de Déu de Montserrat, 21. Figueres

Telèfons: 972 676 383 / 640 087 682

Correu: tempsdemusica@tempsdemusia.cat