Servimuntada, l’empresa de referència en rehabilitació i obra nova a les dues bandes de la frontera

Amb seu a Maçanet de Cabrenys, Servimuntada ha liderat molts projectes de restauració de masies i també ofereix serveis de noves construccions, piscines o urbanització i promoció de tota mena de finques rústiques

Rehabilitació d’una masia. | SERVIMUNTADA

Rehabilitació d’una masia. | SERVIMUNTADA / redacció. maçanet de cabrenys

Emporda.info

Avui en dia es dona molta importància a la sostenibilitat i la proximitat que, entre altres coses, implica reutilitzar, renovar i reparar. I això ho podem aplicar a molts àmbits de la nostra vida diària; fins i tot, si volem renovar o restaurar una casa per conservar aquell trosset d’història que guarda. L’empresa altempordanesa Servimuntada va ser creada l’any 2008 i, des d’aleshores, ha anat acumulant experiència i projectes ben acabats. Els seus professionals són especialistes en la restauració de cases i habitatges. Aquesta experiència i la feina ben feta l’ofereixen a clients tant a una banda com a l’altra de la frontera.

Una piscina de nova construcció. | SERVIMUNTADA

Una piscina de nova construcció. | SERVIMUNTADA / redacció. maçanet de cabrenys

Servimuntada ofereix tant servei de construcció d’obra nova com acompleix tasques de rehabilitació i restauració. L’empresa ha liderat multitud de projectes, com la restauració de masies, mantenint l’essència de l’edificació original, si així ho desitja el client. L’objectiu de Servimuntada és la compravenda, parcel·lació, urbanització i promoció de tota classe de finques rústiques i urbanes, juntament amb l’execució completa de tota mena d’obres de construcció per compte propi o de tercers. Així mateix, l’empresa també es dedica a la construcció de piscines.

Restauració interior.  | SERVIMJUNTADA

Restauració interior. | SERVIMJUNTADA / redacció. maçanet de cabrenys

Amb seu a Maçanet de Cabrenys, Servimuntada té els seus clients a la zona nord de la comarca i a tota la demarcació de Girona, però també s’ha estès a la Catalunya del Nord, oferint els seus serveis. Aquesta clientela ja la va cultivar el pare de Marc Costejà, que n’és l’actual responsable.

Pel que fa a la restauració, segons comenta Costejà, «sempre hi hem apostat, perquè de totes les feines que podem fer del sector, és la que més ens agrada. És veritat que hi ha hagut un auge de la restauració en els últims anys, però nosaltres, des de sempre, que en fem i amb resultats satisfactoris per als nostres clients».

L’empresa disposa de maquinària especialitzada.  | SERVIMUNTADA

L’empresa disposa de maquinària especialitzada. | SERVIMUNTADA / redacció. maçanet de cabrenys

Utilitzen les darreres tècniques i les millors eines per oferir un servei eficient i adaptat a tots els projectes. Cada obra que realitza Servimuntada és un gran projecte per a l’empresa, que s’hi aplica amb els màxims estàndards de qualitat i coneixements professionals. També disposen de màquines d’excavació que posen a disposició d’aquells clients que ho necessiten.

ADREÇA: urbanització Can Muntada, 19 (Maçanet de Cabrenys)

TELÈFON: 667 612 620

MAIL: costeja77@hotmail.com