KPL Energia Solar, la calefacció més eficient per a la vostra llar

L'empresa instal·la equips altament eficients, amb les tècniques més innovadores i vetllant per la butxaca dels seus clients, aconsellant-los, en tot moment, en la construcció de la nova llar o en qualsevol reforma de sistemes antics i poc eficients

Teulada amb plaques fotovoltaiques.  | EMPORDÀ

Teulada amb plaques fotovoltaiques. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. figueres

Emporda.info

La protecció del medi ambient i l’estalvi energètic està en boca de tots. S’han fet investigacions que han determinat que la calefacció s’emporta el 60% de l’ús de l’energia de la llar. Per tant, la renovació d’un sistema de calefacció comporta un estalvi més gran i una ràpida rendibilitat de la inversió. Tot i que, és cert que és molt difícil retallar el consum d’energia sense reduir el confort.

Si no es vol deixar de costat el màxim confort tèrmic, s’han de buscar sistemes molt eficients, amb l’ús d’energies renovables. Amb les tècniques d’avui en dia, es pot reduir fàcilment el cost energètic d’un habitatge i al mateix temps col·laborar amb la millora del medi ambient i del clima per les pròximes generacions.

KPL Energia Solar instal·la equips altament eficients, amb les tècniques més innovadores i vetllant per la butxaca dels seus clients, aconsellant-los, en tot moment, en la construcció de la nova llar o en qualsevol reforma de sistemes antics i poc eficients.

Cal deixar de consumir gasoil i gas i pensar a instal·lar equips d’aerotèrmia per a la calefacció i l’aigua calenta sanitària on la font d’energia és l’electricitat. Aquests equips són molt eficients i consumeixen molt poc, gràcies als nous gasos frigorífics, cada cop més eficients i més ecològics.

Per fer una comparativa fàcil, amb el consum d’un sol calefactor domèstic podem climatitzar una llar de 100/120 metres quadrats. Jordi Capel, responsable de KPL Energia Solar, ens recorda que «el complement ideal d’aquests equips d’aerotèrmia són les instal·lacions fotovoltaiques. Les tenim instal·lades en els nostres teulats, o connectades a la mateixa instal·lació elèctrica que l’equip d’aerotèrmia, llavors durant unes hores al dia, la climatització és completament gratuïta». Aquests són equips de fàcil control i ens permeten programar la temperatura i les hores de funcionament. Per tant, són fàcilment adaptables al funcionament de la planta fotovoltaica.

ADREÇA: carrer Sant Antoni, 51

TELÈFON: 629 241 532

WEB: www.kplenergiasolar.com