La temporada de bany a l’aire lliure ha arribat a la seva fi. Des de Piscines Gelmi, com cada any, recomanen als seus clients tenir en compte la correcta hibernació de la seva piscina, un procediment amb el qual podran garantir el manteniment i preservació fins a l’arribada del bon temps. Una bona hibernació, ben planificada i amb les accions pertinents, ens ajuda a tenir la instal·lació en perfectes condicions, fins a la pròxima temporada.

Les proteccions són necessàries a l’hivern |

Els avantatges de fer la hibernació són molts, segons ens explica l’equip professional de Gelmi, començat per un tema molt important com és l’estalvi en el consum d’aigua, ja que es pot reutilitzar. També cal comptar amb l’estalvi en producte químic i la reducció de costos de manteniment i posada en marxa de la pròxima temporada, a més a més de garantir que tindrem la piscina neta durant tot l’any.

Un altre sistema per mantenir en condicions la piscina | GELMI

I si el que necessiteu és fer millores a la instal·lació, com ara reparacions del vas, canvis de revestiments, reparacions als equips de filtració, etcètera, o si el que voleu és gaudir d’una piscina nova, el millor moment és ara. Podeu aprofitar els mesos de tardor i hivern per a planificar-ho i disposareu de més temps per poder escollir amb calma tots els petits detalls.

Gelmi de Figueres també és especialista en construcció, rehabilitació i manteniment de piscines privades, municipals i d’empreses, com ara hotels, cases de turisme rural i càmpings.

La prioritat de Piscines Gelmi és el benestar i la tranquil·litat dels seus clients, «cada projecte rep un tracte totalment personalitzat, l’objectiu és dissenyar i construir la piscina que més s’adapti a les necessitats de cada client, creant un espai únic, exclusiu i funcional on relaxar-se», segons expliquen els seus responsables.

Piscines Gelmi

Adreça: passeig del Cementiri, 31. Figueres

Telèfon: 972 539 928

Web: www.piscinesgelmi.es