La botiga K-bells de Figueres es trasllada al carrer Lasauca

En el nou establiment trobareu una exposició ampliada dels productes

K-Bells compta amb professionals del món de la perruqueria.

K-Bells compta amb professionals del món de la perruqueria. / Juanjo Alfonso

Emporda.info

La botiga K-bells, que va obrir Mercè Rovira fa 8 anys i està dedicada a la venda de productes professional i accessoris de perruqueria, s'ha traslladat al carrer Lasauca número 10 de Figueres.

En el nou establiment trobareu una exposició ampliada dels seus productes. La botiga K-bells treballa amb marques i tractaments pel que fa a la salut capil·lar. Tan nacionals, com les catalanes Kincosmetics o Abrilet nature, com internacionals. Destaca la marca parisenca Leonor Grey, especialitzada en tractaments naturals per la bellesa del cabell, entre d'altres. Per altra banda, també tenen la línia masculina Kinmen tant per la cura del cabell i la barba com per l'afaitat. També compten amb la marca italiana Proraso. A més, disposen d'una àmplia gamma d'assecadors, planxes i tot tipus d'aparells per modelar el cabell. També accessoris com barrets, diademes, gomes, clips, entre altres.

Cal destacar que el que marca la diferència a K-bells és que sereu atesos per professionals en el món de la perruqueria. I això fa que us puguin assessorar, resoldre els vostres dubtes i recomanar-vos productes segons les vostres necessitats.

[object Object]

ADREÇA: carrer de Lasauca, 10

TELÈFON: 636 297 376

CORREU: kbellsfigueres@gmail.com