El Govern central ha destinat 117 milions d'euros a inversions turístiques a Catalunya des del 2020, dels quals 35,1 milions han estat a la província de Tarragona.

Aquestes inversions es destinen a la modernització i la competitivitat del model de turisme de Catalunya, segons un comunicat de l'executiu aquest dilluns després de la visita del secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, a Salou i a Mont-roig del Camp (Tarragona), juntament amb la delegada del Govern espanyol, Maria Eugènia Gay.

Valdés ha explicat que aquests recursos han permès començar "un camí cap a noves fórmules de desenvolupament turístic més sostenibles, intel·ligents i pensades per als 365 dies de l'any".

Ha destacat que "cap altre país de la Unió Europea" no ha reservat dins del seu Pla de Recuperació un paquet d'inversions específic per al sector turístic de l'envergadura del paquet espanyol, amb 3.400 milions d'euros.

Ha subratllat la necessitat d'estudiar en profunditat les necessitats de finançament dels municipis turístics, ja que la seva població flotant multiplica el cens en la temporada alta.