Aquabrava de Roses ha estat premiat com el millor parc aquàtic de l’estiu i de l’any a Espanya. El complex rosinc ha despuntat entre altres parcs aquàtics com Water Worl, de Lloret de Mar, o Siam Park, de Costa Adeje, a Tenerife. La web especialitzada en parcs d’oci pa-community.com és l’encarregada de concedir els guardons PAC® Awards als parcs més destacats de l’any, posant en valor, en aquesta ocasió, el seu esforç davant la pandèmia de Covid-19.

De fet, aquests premis són un referent per a la indústria dels parcs temàtics ja que basen la valoració a partir de l’opinió de visitants verificats i, a més, compten amb un jurat especialitzat format per persones viatgeres i experts en turisme.

Els nous tobogans AquaXjump d’Aquabrava han estat la nova sensació d’aquest estiu i han suposat una revolució en el sector. «Aquabrava ha guanyat en aquesta categoria per haver apostat com a novetat per una zona de tobogans extrems de salt, molt singulars i molt poc vistos a Europa. S’ha valorat la incorporació de tecnologia a la zona, el reconeixement facial i la cura de la frondosa vegetació que té el parc», s’exposa en la valoració del premi.